Amit kínálunk

Szárazjég típusok, tárolók

Szárazjég típusok és árak

3 mm-es pellet

Rizsszem méretű pálcikák

455.-Ft + Áfa/kg

  10 kg/adag

16 mm-es pellet

16 mm átmérőjű rudacskák

455.-Ft + Áfa/kg

10 kg/adag

Szárazjég blokk

2,5 kg-os szelet

1.137,50Ft + Áfa/db

A rendelhető mennyiségről érdeklődjön elérhetőségeinken

A szárazjég ára a szállítási költséget nem foglalja magában!

Szállítási díj Budapesten: 2.284.-Ft + Áfa
A vidéki szállítási díjakról érdeklődjön elérhetőségeinken

Dometic Cool-Ice passzív boxok

WCI és CI tároló sorozat és kiegészítők

Világszerte több millió ember vásárolja meg és használja a Dometic termékeit. Közöttük találhatunk lakókocsi-tulajdonosokat, hajótulajdonosokat, tehergépjármű-vezetőket, sátortáborozókat, és olyan embereket, akik szeretik a szabadban tölteni a szabadidejüket. Mindez pedig egy erősödő tendencia része, amelyet a szabadság és kaland iránti vágy táplál, hogy felfedezzük a világot és akár hosszabb időre is távol maradjunk az otthonunktól. Mi ezt mobil életmódnak hívjuk. A mi küldetésünk az, hogy megkönnyítsük a mobil életmódot.

A Dometic passzív boxok rendkívül hatékony szigetelőrendszerrel rendelkeznek. Jégakkuval vagy jégkockákkal felszerelve több napig is frissen tartják az élelmiszereket, halat, csalit és vadhúst. A népszerű sorozat külső átalakításon átesett típusai még nagyszerűbbek. Az olyan praktikus tartozékok, mint az üléspárna, a horgászbottartó és a sörnyitó nélkülözhetetlenné teszi őket a horgászok, vadászok és a természet többi szerelmese számára. A drótkosarakból és elosztókból álló moduláris tárolórendszer rendet tart a ládában. Minden új Cool Ice típushoz (CI sorozat, 43-111 liter) kapható....

REMEKÜL TÖMÍTŐ KIALAKÍTÁS

Magas külső hőmérséklet, egyenetlen talaj, por és sár? A Dometic passzív boxoknak ez nem jelent problémát. A Cool-Ice ládák hihetetlenül hatékony szigeteléssel rendelkeznek, így a jégakkuk vagy jégkockák behelyezése után frissen tartják az élelmiszereket, halat, csalétkeket és vadhúst. A használattól és az időjárástól függően egyhuzamban akár több napig is! És ráadásul 5 év garanciával is rendelkezik! Ezen kívül az ütésálló és varrat nélküli műanyagból készült ládák minden egyes részét a legnehezebb körülményekre tervezték. Ez a megbízható passzívbox erős és vastag, hűtőosztályú habszigeteléssel rendelkezik, melynek egyedi labirintustömítéses kialakítása tovább tartja belül a hideg levegőt, kívül pedig a meleget. Ez biztosítja, hogy a jég sokkal tovább tartson, még kedvezőtlen külső hőmérsékletek esetén is.

TIPPEK A HASZNÁLATHOZ!

Ha van rá lehetősége, tárolja a Dometic passzív boxokat hideg környezetben néhány óráig a használat előtt, és ne tegye ki őket közvetlen napsütésnek. Ha feltölti italokkal vagy élelmiszerekkel, javasoljuk azok lehűtését előtte.  A levegő csökkenti a hűtőteljesítményt és lerövidíti a hűtés időtartamát. Ezért fölöslegesen ne nyissa ki, és pakolja tele a boxot, amennyire csak lehetséges.

NAPOKIG MEGTARTJA A JEGET

A Dometic Cool-Ice passzív boxok, mint például a Dometic Cool-Ice CI 42, tökéletes hűtőmegoldást nyújtanak, ha nincs egyszerűen elérhető áramellátás. A jeget fagyasztva tartja napokig - a típustól, a használattól és a körülményektől függően. A vastag, hűtőminőségű habszigetelés és a labirintustömítéses kialakítás együttese hosszabb ideig tartó jeget biztosít. A rotációs öntéses kialakításnak köszönhetően nincsenek varratok, ahol a hő be- vagy a hideg kijuthatna! A Cool-Ice passzív boxok rendkívül erősek, tartósak és könnyen tisztíthatóak. Robusztus kialakításuk révén ideálisak folyamatos időjárásnak való kitettséghez, különösen hajókon. 

...ÉS MÉG TÖBB

    • Rendkívül hatékony szigetelés, különlegesen alacsony hőelnyelés
    • Rendkívül hatékony labirintustömítés
    • UV-álló műanyagból, varratok nélkül készült, könnyen tisztítható
    • Beépített lekötőpontok (rögzítéshez)
    • Optimalizált űrtartalom/tömeg arány

Kifutó termékek, az árakról és az elérhető típusokról és mennyiségről érdeklődjön elérhetőségeinken!

Az árak miatt keressen minket elérhetőségeinken!
A képek tájékoztató jellegűek!

Bővebb információra van szüksége?

Bővebb információval, tanácsadással segítjük munkáját