Misztikus köd

Béreljen füstgépet rendezvényeihez!

Füstgép bérlés

Esküvőjét, házibuliját és egyéb rendezvényeit tegye emlékezetessé szárazjég füsttel!

Fotózáshoz, filmezéshez varázsoljon misztikus hangulatot egy kis köddel!

Béreljen szárazjeges füstgépet és dobja fel a bulit! 

~ 20-50m2  lefedése pár perc alatt 

padlón/talajon maradó, valódi szárazjég "füst"

A szolgáltatás díja:

Személyzettel: 40.000 Ft 
Személyzet nélkül: 20.000 Ft/nap

A fenti ár nem tartalmazza az egyéb költségeket. A szolgáltatás feltételeiről és árajánlatért keressen minket elérhetőségeinken!

Amennyiben a füstgépet személyzet nélkül szeretné kibérelni, átvételkor rövid oktatást tartunk az üzemeltetéséről. Használata nagyon egyszerű. Az átadás hétfőtől péntekig lehetséges. Ha hétvégi rendezvényen alkalmazná, az átadás pénteken történik, a visszavétel pedig hétfőn (illetve a hét első munkanapján). Ebben az esetben 1 napi díjat ajándékba adunk, így a péntek-szombat-vasárnapi bérlés ára 40.000 Ft (60.000 Ft helyett).

A személyzet nélküli füstgép kölcsönzés esetében 50.000 Ft értékű kauciót kérünk arra az esetre, ha a gép megsérülne.


Manapság egy jó esküvői nyitótánc, vagy egy látványos színpadi belépő elképzelhetetlen misztikus köd nélkül. Emellett kisebb családi vagy baráti, esetleg céges rendezvényeket is föl lehet dobni vele. Maga a szárazjeges füstgép "füstje" kémiailag nem festhető, hisz tiszta szén-dioxid. Viszont fényekkel vagy lézerrel varázslatosan meg lehet színezni, így fokozva az élményt.

Természetesen egy ilyen fenomenális bulin senki sem arra vágyik, hogy ő működtesse a füstgépet. Hiszen így lemaradna a legjobb pillanatokról, a háttérben állva. Éppen ezért nálunk a füstgép bérlése kezelő személyzet biztosításával valósul meg. Ön élvezheti a műsort, míg kollégánk profi módon üzemelteti a füstgépet. Mindemellett külön szárazjég rendelésével sem kell foglalkoznia, mert a Szárazjég futár ezt is biztosítani tudja. Bízza ránk a részleteket, és a kivitelezést. Dőljön hátra, és adja át magát a misztikus köd varázsának. Vendégei garantáltan oda lesznek a látványért!

A gépben lévő szárazjég tiszta szén-dioxiddá szublimál, ez maga a "füst". Nem kell aggódnia emiatt, mert a felületek mentén a színpadról a vendégek lába alá fog lehömpölyögni a füst, így teljesen biztonságban vannak. A füstnek nincs szaga, nem indítja be a tűzjelzőt. De ami talán a legfontosabb, hogy nem árasztja el fullasztó páragőzzel az egész termet, ami egy nyári rendezvényen nagyon kellemetlen lenne. A szárazjég füstje nem hagy nyomot a szöveteken, így a rendezvény helyszínét is makulátlanul adhatjuk vissza.

Ha tehát olyan füstgépet szeretne, amelynek füstje minden szempontból problémamentes, és garantáltan emlékezetes szórakozást tesz lehetővé, keressen minket bátran!

Telefon: +36-30-508-2242
E-mail cím: iroda@kekmedve.hu